Kennel Unistars - PWD's since 1997

Vi søger en familie til Susan.

Vi har besluttet at pensionere vores elskede Susan, derfor søger vi en ny familie til hende hvor hun kan blive forkælet og få lov at være ene hund. Vi er ikke tvivl om at hun vil elske livet som singleton og det er en stor del af denne beslutning. Livet i flok er ofte lidt hektisk, og Susan er slet ikke til det hektiske liv.
Susan er en dejlig pige på 4 år og mor til vores F-kuld.

Generelt er Susan en "easy going" tæve, der på grundlæggende niveau mestre, Kørekort til hund, Rally lydighed, Vandarbejde og Agility, og holder meget af at deltage i de former for træning. Udstilling kan hun på højniveau, og er jo også multi vinder og multi champion.

Socialt med andre hunde har vi ikke haft problemer med hende, dog skal man ikke gå i "hundebørnehave" med Susan for hendes skyld, da hun godt kan synes at unge hunde der gerne vil lege vildt er lidt for meget. Der kan da også være enkelte hunde vi møder på vores tur i snor, som hun ikke lyster at snakke med. Når vi møder hunde ikke lige synes er hendes "kop the" så bliver hun helt stiv i hendes kropssprog, og der er det en god ting at komme på banen som ejer og sige: Susan - kom/eller/ så gå væk Susan.

Hjemme er Susan en rolig hund, der ikke har nogen alene hjemme problemer, og hun er vandt til størrer børn (10-11 år) der går ind og ud af huset.

Vi søger en aktiv person eller familie med masser af overskud til Susan, gerne en familie med lidt eller nogen erfaring med hunde. Hvis Susan skal være hund nummer 2 i hjemmet, så skal den hund der er der i forvejen være en hanhund, da Susan herhjemme klart har været flokkens alfatæve, hvilket også gør at hun herhjemme ikke har kunne modtage fremmede tæver på matriklen.

Susan er for tiden klippet i en kort løveklip, hvor løven ikke er længere end et par cm lang, så hun er let at holde, og ikke behøver en elastik for at kunne se.

Vi havde egentlig tænkt at vi ville sterilisere Susan, så vi tænker at prisen for Susan vil være at hun bliver steriliseret.

Så hvis du/I tænker at Susan er den rette hund for dig/jer, så skal I være hjerteligt velkomne til at kontakte os. Vi gør det normalt sådan at I vil få love at passe hende en uge eller 14 dage, og vi derefter igen snakker sammen om Susan er den rette hund til dig/jer.